BlackBerry 10 voorzien van TomTom verkeersinformatie


blackberry_tomtom

De nieuwe BlackBerry 10 zal software bevatten van TomTom. BlackBerry en TomTom hebben een overeenkomst gesloten om de nieuwe verkeersinformatie te leveren voor de nieuwe BlackBerry toestellen.

Niet zal TomTom alleen een routeplanner leveren aan de nieuwe BlackBerry toestellen maar zal de smartphones ook voorzien van real-time verkeersinformatie. Zo zal je als eerste op de hoogte zijn als er een file staat en hoe je anders kunt rijden.

Waar de iPhone ervoor koos om een eigen navigatie app aan te bieden kiest BlackBerry voor de veiligere en betere weg. TomTom is gespecialiseerd in dit soort zaken en je moet dat dan niet zelf proberen te doen. De TomTom app is een van de beste navigatie apps die er beschikbaar is.

BlackBerry kan wel wat succes gebruiken. Het bedrijf zit nog erg in slop de laatste tijd en hoopt met de nieuwe BlackBerry toestellen en dit soort functionaliteiten de klanten weer te verleiden om een BlackBerry te kopen.Over de auteur:

Jeremy

Mijn naam is Jeremy van der Heijden en een liefhebber van de nieuwste gadgets en telefoons. Het is toch fantastisch wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met een telefoon. De BlackBerry is vooral geliefd in de zakelijke wereld en om de fysieke toetsenbord. Ik informeer je graag omtrent de BlackBerry met het laatste nieuws, tips & tricks, apps, geruchten en natuurlijk de beste aanbiedingen!

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


Goedkoopste aanbieders

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Geruchten
  • Nieuws


Kies je provider

BlackBerry abonnement Vodafone BlackBerry abonnement KPN BlackBerry abonnement T-Mobile
BlackBerry abonnement Hi BlackBerry abonnement Telfort BlackBerry abonnement Sizz