BlackBerry 9720 binnenkort te kopen


BlackBerry 9720

De BlackBerry 9720 is gepresenteerd als nieuwe BlackBerry toestel door RIM.  De BlackBerry 9720 is een BlackBerry met een fysiek toetsenbord en draait op het BlackBerry besturingssysteem versie OS 7.1. Dit is opvallend omdat de nieuwe BlackBerry toestellen allemaal met BlackBerry 10 werden geïntroduceerd.

Waarom dit precies is, is niet helemaal duidelijk. Wellicht heeft BlackBerry dit gedaan om de kosten zo laag mogelijk te houden en de BlackBerry 9720 zo goedkoop mogelijk aan te kunnen bieden. Wel is het besturingssysteem OS 7.1 nog erg populair bij de klanten.

De BlackBerry toestellen met een fysiek toetsenbord zijn nog altijd erg geliefd bij veel mensen. Dit in combinatie met de nieuwe functionaliteiten zorgt ervoor dat BlackBerry beetje bij beetje uit het dal begint te kruipen. De BlackBerry 9720 heeft een knop aan de zijkant waardoor je direct BBM (chatdienst) kunt opstarten, een 5 MP camera en je kunt ook de telefoon als touchscreen gebruiken.

Wanneer exact de BlackBerry 9720 te kopen is in Nederland is niet duidelijk, ook de prijs is nog onbekend.Over de auteur:

Jeremy

Mijn naam is Jeremy van der Heijden en een liefhebber van de nieuwste gadgets en telefoons. Het is toch fantastisch wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met een telefoon. De BlackBerry is vooral geliefd in de zakelijke wereld en om de fysieke toetsenbord. Ik informeer je graag omtrent de BlackBerry met het laatste nieuws, tips & tricks, apps, geruchten en natuurlijk de beste aanbiedingen!

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


Goedkoopste aanbieders

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Geruchten
  • Nieuws


Kies je provider

BlackBerry abonnement Vodafone BlackBerry abonnement KPN BlackBerry abonnement T-Mobile
BlackBerry abonnement Hi BlackBerry abonnement Telfort BlackBerry abonnement Sizz