BlackBerry A10 specificaties bekend


BlackBerry A10 specs featured

Er is een lijst met specificaties bekend geworden van de BlackBerry A10. Deze lijst met specificaties laten wat interessante dingen zien. Zo wordt er onder andere bevestigd dat de BlackBerry A10 inderdaad een scherm krijgt van 5 inch.

Tevens zal de A10 een Super Amoled scherm bevatten met een S Stripe layout van Samsung. De S Stripe lay out gebruikt Samsung zelf voor de Samsung Galaxy Note II en Samsung Galaxy S4 Mini. Het scherm is in ieder geval beduidend groter dan de vorige BlackBerry modellen.

Hieronder vind je de lijst met specificaties van de BlackBerry A10. Naar verwachting zal de BlackBerry telefoon zo tegen het einde van het jaar uitkomen.Over de auteur:

Jeremy

Mijn naam is Jeremy van der Heijden en een liefhebber van de nieuwste gadgets en telefoons. Het is toch fantastisch wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met een telefoon. De BlackBerry is vooral geliefd in de zakelijke wereld en om de fysieke toetsenbord. Ik informeer je graag omtrent de BlackBerry met het laatste nieuws, tips & tricks, apps, geruchten en natuurlijk de beste aanbiedingen!

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


Goedkoopste aanbieders

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Geruchten
  • Nieuws


Kies je provider

BlackBerry abonnement Vodafone BlackBerry abonnement KPN BlackBerry abonnement T-Mobile
BlackBerry abonnement Hi BlackBerry abonnement Telfort BlackBerry abonnement Sizz