BlackBerry Z30 foto’s zijn gelekt


BlackBerry Z30 - featured

Er zijn weer foto’s gelekt van de BlackBerry Z30, de zogenaamde “phablet” van RIM (Research in Motion) het bedrijf achter BlackBerry. De website BGR heeft de handen in gekregen via een van de retailers.

De BlackBerry Z30 is een toestel met een 5inch touchscreen. Er is enige verwarring of de BlackBerry telefoon nu de naam BlackBerry A10 of BlackBerry Z30 zal krijgen. Wij hebben het ook al beide namen gegeven op onze website.

De resolutie van het scherm van de BlackBerry Z30 zal 1280 px bij 720 px zijn. Heeft het een 8MP camera en zal het een dualcore snapdragon S4 processor bevatten. BlackBerry hoopt met de BlackBerry Z30 weer een impuls aan het bedrijf te geven. De laatste tijd gaat het steeds slechter met de BlackBerry die vroeger vooral de zakelijke telefoon markt domineerde.

BlackBerry Z30 - grootOver de auteur:

Jeremy

Mijn naam is Jeremy van der Heijden en een liefhebber van de nieuwste gadgets en telefoons. Het is toch fantastisch wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met een telefoon. De BlackBerry is vooral geliefd in de zakelijke wereld en om de fysieke toetsenbord. Ik informeer je graag omtrent de BlackBerry met het laatste nieuws, tips & tricks, apps, geruchten en natuurlijk de beste aanbiedingen!

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


Goedkoopste aanbieders

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Geruchten
  • Nieuws


Kies je provider

BlackBerry abonnement Vodafone BlackBerry abonnement KPN BlackBerry abonnement T-Mobile
BlackBerry abonnement Hi BlackBerry abonnement Telfort BlackBerry abonnement Sizz