Goedkope BlackBerry Q5 kopen in Nederland?


BlackBerry_Q5

BlackBerry heeft vorige week bekend gemaakt dat de BlackBerry Q5 vanaf 22 juli 2013 in Nederland te kopen is. De BlackBerry Q5 is in bezit van het geliefde fysieke toetsenbord en een touchscreen van 3,1 inch.

De BlackBerry Q5 draait net zoals de al eerder gelanceerde BlackBerry Q10 en Z10 op het besturingssysteem BlackBerry 10.1. De BlackBerry Q5 zal in Nederland te kopen zijn voor ongeveer 379 euro (los toetsel) maar in combinatie met een BlackBerry abonnement zal dit wel goedkoper zijn.

BlackBerry Q5 zal draaien op een dual core processor van 1.2 GHz en is in bezit van 2GB RAM werk geheugen. De BlackBerry Q5 is compatible voor het 4G netwerk en heeft een 5MP camera. De BlackBerry Q5 zal te verkrijgen zijn in het zwart en wit.

Je kunt de BlackBerry Q5 al voor bestellen bij de volgende telefoon aanbieders:

- Belsimpel
- StudentmobielOver de auteur:

Jeremy

Mijn naam is Jeremy van der Heijden en een liefhebber van de nieuwste gadgets en telefoons. Het is toch fantastisch wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met een telefoon. De BlackBerry is vooral geliefd in de zakelijke wereld en om de fysieke toetsenbord. Ik informeer je graag omtrent de BlackBerry met het laatste nieuws, tips & tricks, apps, geruchten en natuurlijk de beste aanbiedingen!

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


Goedkoopste aanbieders

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Geruchten
  • Nieuws


Kies je provider

BlackBerry abonnement Vodafone BlackBerry abonnement KPN BlackBerry abonnement T-Mobile
BlackBerry abonnement Hi BlackBerry abonnement Telfort BlackBerry abonnement Sizz