ONLINE MARKETING ARTIKELENBlackBerry 9720

De BlackBerry 9720 is gepresenteerd als nieuwe BlackBerry toestel door RIM.  De BlackBerry 9720 is een BlackBerry met een fysiek toetsenbord en draait op het BlackBerry besturingssysteem versie OS 7.1. Dit is opvallend omdat de nieuwe BlackBerry toestellen allemaal met BlackBerry 10 werden geïntroduceerd.

Waarom dit precies is, is niet helemaal duidelijk. Wellicht heeft BlackBerry dit gedaan om de kosten zo laag mogelijk te houden en de BlackBerry 9720 zo goedkoop mogelijk aan te kunnen bieden. Wel is het besturingssysteem OS 7.1 nog erg populair bij de klanten.

Lees verder


BlackBerry Z30 - featured

Er zijn weer foto’s gelekt van de BlackBerry Z30, de zogenaamde “phablet” van RIM (Research in Motion) het bedrijf achter BlackBerry. De website BGR heeft de handen in gekregen via een van de retailers.

De BlackBerry Z30 is een toestel met een 5inch touchscreen. Er is enige verwarring of de BlackBerry telefoon nu de naam BlackBerry A10 of BlackBerry Z30 zal krijgen. Wij hebben het ook al beide namen gegeven op onze website.

Lees verder


blackberry_tomtom

De nieuwe BlackBerry 10 zal software bevatten van TomTom. BlackBerry en TomTom hebben een overeenkomst gesloten om de nieuwe verkeersinformatie te leveren voor de nieuwe BlackBerry toestellen.

Niet zal TomTom alleen een routeplanner leveren aan de nieuwe BlackBerry toestellen maar zal de smartphones ook voorzien van real-time verkeersinformatie. Zo zal je als eerste op de hoogte zijn als er een file staat en hoe je anders kunt rijden.

Lees verder


BlackBerry A10 specs featured

Er is een lijst met specificaties bekend geworden van de BlackBerry A10. Deze lijst met specificaties laten wat interessante dingen zien. Zo wordt er onder andere bevestigd dat de BlackBerry A10 inderdaad een scherm krijgt van 5 inch.

Tevens zal de A10 een Super Amoled scherm bevatten met een S Stripe layout van Samsung. De S Stripe lay out gebruikt Samsung zelf voor de Samsung Galaxy Note II en Samsung Galaxy S4 Mini. Het scherm is in ieder geval beduidend groter dan de vorige BlackBerry modellen.

Lees verder


BlackBerry_Q5

BlackBerry heeft vorige week bekend gemaakt dat de BlackBerry Q5 vanaf 22 juli 2013 in Nederland te kopen is. De BlackBerry Q5 is in bezit van het geliefde fysieke toetsenbord en een touchscreen van 3,1 inch.

De BlackBerry Q5 draait net zoals de al eerder gelanceerde BlackBerry Q10 en Z10 op het besturingssysteem BlackBerry 10.1. De BlackBerry Q5 zal in Nederland te kopen zijn voor ongeveer 379 euro (los toetsel) maar in combinatie met een BlackBerry abonnement zal dit wel goedkoper zijn.

Lees verder

Goedkoopste aanbieders

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Geruchten
  • Nieuws


Kies je provider

BlackBerry abonnement Vodafone BlackBerry abonnement KPN BlackBerry abonnement T-Mobile
BlackBerry abonnement Hi BlackBerry abonnement Telfort BlackBerry abonnement Sizz